hacklink
18. sep
 
«Burkini, pupper og bakterier»
Badetøy-debatten

Publisert: 22.jul.2016 04:00
Oppdatert: 22.jul.2016 09:47

Sissel Danielsen liker ikke at menn blander seg bort denne debatten. Hun sier at en burde ha tillit til at disse kvinnene det gjelder vet sjøl når det er trygt og betimelig å forandre klesdrakten sin. Dette handler om århundres innsikt og tradisjon. Ha respekt for kvinnene og la dem bestemme sjøl, sier hun. Ja, det er akkurat det, å bestemme sjøl vi tror at de ikke at de unge får gjøre.

Vi tror det er mor, bestemor og tradisjon som bestemmer. Opponere kan være vanskelig.

Les også: Burkini, badestrandens burka

Å dekke seg til i sommervarmen må være både ubehagelig og ufornuftig. For lite D-vitaminer får de også, det er påvist. Likeså å faste og ikke drikke en hel måned her i nord med de lyse netter, det kan jo være farlig i sommervarmen.

Det ser ut som om islam ikke har noe med fornuft å gjøre, det går på tradisjoner. Vi som integrerer dem må jo ha lov å si vår mening, enten det nå er menn eller kvinner. Så kanskje neste generasjon stiller seg mer fornuftig til dette?

Ja, dette er min mening, Sissel Danielsen har sin. Debatt er positivt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke