Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Fotball: Buss for å se Fart spille.Foto: Pål Jacobsen
 
Buss til Fart?

Publisert: 10.mai.2019 14:29
Oppdatert: 10.mai.2019 22:00

Som alle fotballinteresserte mennesker i alle aldre har fått med seg, har Fart rykka opp til Toppserien. Så langt i sesongen har de hatt tre hjemmekamper, mot LSK, Kolbotn og Arna Bjørnar, med henholdsvis drøyt 400 tilskuere, drøyt 100 og drøyt 200.

Øvre Vang og Fartbana er ikke bare en liten rusletur på en lørdag - det er et godt stykke å dra fra for eksempel Hamar når man ikke har tilgang på bil. Så jeg lurer på om ikke Hedmark Trafikk kunne satt opp en bybuss med et par stopp til hver av Fart sine hjemmekamper?

Hedmark Trafikk er, ifølge seg sjøl, stolt samarbeidspartner av Ham-Kam, så hvorfor ikke hjelpe til så kanskje flere får muligheten til å se Fart i Toppserien?

Ham-Kam, Storhamar hockey og håndball er lett tilgjengelig for de aller fleste. Jeg ønsker meg at Fart også blir det, så alle får mulighet til å støtte opp om toppidretten.

Flat pris og buss tur-retur kamp hadde vært helt nydelig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke