Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Busstilbud for oss i Midtvangvegen

Publisert: 20.des.2017 12:02
Oppdatert: 20.des.2017 12:12

Jeg viser til mitt innlegg i HA 19. desember, samt til reportasje 20. desember. I samme reportasje 20. desember sier Arne Fredheim i Hedmark Trafikk at de hele tiden er opptatt av å få et best mulig busstilbud. Dette er sikkert riktig og samtidig opplyser han at holdeplassen som ble lagt ned ble lite brukt. Jeg kan være enig med ham at vi ikke var så mange, men for oss det gjaldt, var det likevel et problem når denne holdeplassen ble lagt ned.

Det jeg imidlertid vil arrestere Arne Fredheim på er når han sier at omleggingen av Bybuss 4 har gitt økt trafikk. Det er sikkert riktig, men det er et stort men.

Årsaken til økningen er ikke omlegging av ruta, men det faktum at antall avganger har økt nokså mye.

Den gamle ruta før 21. august startet kl. 07.30 ved krysset Ingeberggutua/Midtvangvegen og siste buss stoppet der kl. 16.30 (07.28 og 16.28 ved Ingeberg skole).

Etter omleggingen starter første buss nå kl. 06.38 og siste stopp er kl. 22.37 på Ingebergfeltet. Dette gjør jo selvsagt at langt flere kan ta kollektiv på kveldstid enn de kunne før, så det å hevde at omleggingen av ruten er årsaken til vekst i passasjerantallet faller på sin egen urimelighet.

Når vi i tillegg vet det er kortere vei å kjøre den gamle ruta og ta med seg de passasjerene det gjelder (selv om det ikke er mange) må da være et pluss i regnskapet uansett.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke