Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Busterud og Butenschøn

Publisert: 25.feb.2018 18:05
Oppdatert: 25.feb.2018 18:31

Byutvikling er begrunnelsen for at ordfører Einar Busterud og byforsker Erling Dokk Holm har landet på at det planlagte hovedsykehuset må ligge i Hamar.

Dokk Holm er i det minste konsekvent. Han mener også at jernbanestasjonen av hensyn til den samme byutviklingen må ligge der den ligger i dag.

Men det mener ikke den politiske shoperen, Einar Busterud. I jernbanesaken går det fint an å se helt bort fra statlige retningslinjer, mener han.

Busteruds prinsipper er det ikke lett å få øye på, om han da har noen. Etter å ha gått inn for et sykehus ved Mjøsbrua har «bytenkeren» Busterud tidligere svingt innom et jorde i Furnes og et forslag om å legge sykehuset på Midtstranda. Nå har han landet på Hamar.

Kanskje stopper det der, skjønt, hvem vet?

Også «byekspert» Peter Butenschøn støtter et sykehus Hamar. Noe annet ville ha vært oppsiktsvekkende av en mann som blir godt lønnet for å mene det Busterud til enhver tid mener.

Derfor går også Butenschøn inn for at jernbanestasjonen bør ligge ved Vikingskipet.

Den samme Butenschøn var i 2013 leid inn som koordinator av kommunen for en mulighetsstudie av sjøsiden i Hamar.Fra rapporten konkluderte kommunen med at jernbanestasjonen bør ligge der den er!

For Butenschøn er det mest opportunt å spise av den hånden som til enhver tid bys fram.

Kommunestyrerepresentant Ap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke