17. sep
Møte: Einar Busterud på Ottestad-besøk hos Nærmiljølista.
 
Busterud-skolen i Stange
Det er med stor interesse jeg iakttar at Hamars ordfører har vært en tur hos naboen i sør og prediket politisk strategi hos våre kommende politiske kollegaer i Nærmiljølista.

Publisert: 06.mai.2018 18:14
Oppdatert: 06.mai.2018 18:28

Besøket blir neppe av samme strategiske betydning som visittene mellom nord- og sør Korea, men vi vet jo fra tidligere hendelser at Stange nord er et strategisk viktig område i mer enn en sammenheng.

HER KAN DU LESE ARTIKKELEN OM BUSTERUD-SKOLEN.

Bygdelista i Stange hilser en hver skolering av våre nye politiske kollegaer i Stange kommune velkommen. Vi ser frem til å berike opposisjonen i Stange kommune med nye helhetstenkende kommunepolitikere som i likhet med Bygdelista i Stange ikke er bundet til et sentralt partiorgan som setter dagsorden, men som bygger sin politikk på saker som tas opp av kommunens innbyggere til allmenhetens beste.

I Stange kommune går vi spennende tider i møte frem mot kommunevalget neste år. Ikke bare skal vi ønske Nærmiljølista velkommen i det gode selskap, men også tilby et videregående kurs i Stanges kommunepolitikk som nok divergerer noe i forhold til «Busterudskolens» teser.

Det må felles innsats til for å få et politisk paradigmeskifte i den politiske styring av Stange kommune. Hundre år med traust Arbeiderparti-politikk skal ikke kritiseres, men det er jo ikke sikkert at et politisk skifte i Stange vil være skadelig med tanke på fremtidsutvikling av kommunen.

Vi må ta inn over oss at fremtidens industrietablering og den medfølgende bølge av bosetting er på vei nordover fra Oslo-området. Stange kommune er i dette bildet svært sentral, men det forutsetter øyeblikkelige vedtak med langsiktige mål for å styrke infrastruktur til å kunne ta imot fremtidens behov.

Jeg er sikker på at investering i infrastruktur rettet mot industrietablering og bosetting gir bedre avkastning enn å sette millioner i fond. Det krever langsiktig tenking, og politikere uten beslutningsvegring. Kanskje er det der Nærmiljøliste kan bli bidragsyter?

Enhet gjør sterk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke