Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Einar Busterud
 
Bygges langt færre sykehjemsplasser

0
Publisert: 14.mar.2015 04:00
Oppdatert: 14.mar.2015 09:37

Jeg konstaterer at Thomas L. Jørgensen og Lillian Arnesen fra Hamar Ap ikke gjør noe forsøk på å bestride at det nå bygges langt mindre sykehjemsplasser pr år i Hamar enn gjennom hele perioden 1991-2011. De 15 plassene som nå bygges er også milevis fra Morten Aspelis løfter som er referert i HA 1. juni 2011: «Det kan du skrive: At vi garanterer at alle som har behov for en sykehjemsplass vil få det og at løsningen er å bygge et nytt sykehjem». Det var den gangen.

Jeg skal ikke trøtte leserne med for mye statistikk. Men jeg kan gjengi hva HA skrev 16. mars 2007, da daværende kommunalminister Åslaug Haga åpnet de nye sykehjemsplassene på Prestrudsenteret. Avisen referer blant annet følgende fra besøket: «Hamar hadde blant annet et dobbelt så høyt overskudd som sammenlignbare kommuner. Haga lot seg imponerer over både dette og på hva Hamar kommune har brukt penger på de siste årene. Hamar drives slik regjeringen vil at en kommune skal drives og ikke minst, de bruker pengene på helse, omsorg og skole i tråd med regjeringens ønsker, sier Haga. På mange måter kan du si at Hamar er et utstillingsvindu til andre kommuner på hvordan en kommune skal drives», sa kommunalminister Åslaug Haga.

Så da er det bare for Hamar Ap å skaffe kommunen et solid overskudd og få tak i en kommunalminister som karakteriserer styringen av Hamar kommune de siste årene som «et utstillingsvindu». Lykke til!

ordførerkandidat By og bygdelista

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke