Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
CO2 av fossilt drivstoff

Publisert: 16.jun.2019 11:23
Oppdatert: 16.jun.2019 11:23

Thomas Cottis skriver at «For hver liter diesel man bruker i fosilbilen blir det 2,7 kg. CO2 til atmosfæren. Har du bensinbil blir det 2,3 kg. CO2 pr. liter.»

Først må jeg si, at jeg ikke har høyere utdannelse, men regner meg som rimelig oppegående. Men det jeg lurer på, er hvordan man finner ut disse tallene. Hvordan kan denne ene literen med drivstoff, som veier i underkant av en kilo, plutselig bli til over 2 kilo CO2 når den er blitt forbrent?

Jeg lurer også veldig på hvordan man klarer å regne ut all verdens CO2-utslipp, men 100-dels sikkerhet. Jeg ser det skrives om at nå har CO2-utslippet gått opp eller ned med en prosent. Helt utrolig hvor nøyaktig dere klimafolk klarer å regne på en så ubestemmelig mengde, i form av en gass, lettere enn luft.

Dere må bare unnskylde dumme spørsmål, men jeg klarer ikke forstå dette, så jeg må derfor spørre dere som «vet».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke