17. sep
 
Da forsvant P4 fra FM-nettet

Publisert: 20.jun.2017 16:34
Oppdatert: 20.jun.2017 16:39

Undertegnede hørte mye på P4 da jeg var ute og kjørte bil. Nå har NRK mistet en trofast lytter, og lokale stasjoner på FM-nettet har fått en ny lytter.

Kona har DAB-radio og CD-spiller i sin bil, men i min gamle bil, er det kun FM og CD-spiller. Det verste for NRK er at de er faktisk ikke savnet heller, så den kostnaden med å få DAB er ute av bildet.

Hele DAB-saken er behandlet utrolig klønete, etter min mening, og NRK skyver mange lyttere fra seg. Den store taperen i dette spillet er NRK, hvor folk oppdager at de faktisk ikke er avhengig av dem. Om jeg hadde vært eieren av et slik firma, hvor noen hadde fjernet store deler av «kundekretsen», kan jeg love at de kunne se seg om etter ny jobb. Men i denne saken er det sosialismen som råder med bruk av andres penger, og demokratiet er til side satt.

Så vil sikkert mange beskrive det som framskritt, men jeg er av den oppfatning at dette er et nytt inngrep i den personlige friheten, som går på bekostning av våre lisenspenger.

Jeg ser at i denne saken har man kommet til et punkt med «no return», men jeg håper at de styrende myndigheter tar til fornuft og selger seg ut av denne udemokratiske institusjonen etter hvert.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke