buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Dårlig gjort av NSB
Straffegebyr

Publisert: 08.mar.2016 04:00
Oppdatert: 08.mar.2016 13:12

Jeg tar gjerne buss og tog, og kan glede meg over god koordinering. Som da jeg på tirsdag kom med bussen fra Gjøvik og skulle videre med intercity-toget mot Oslo.

Bussen seilte inn på stasjonen idet toget stod ferdig til å gå. Men konduktøren på toget så meg, og ventet mens jeg småløp fra bussen og inn på toget. Det hele gikk som hånd i hanske, og buss/tog-bytte var unnagjort på et minutt.

Men jeg ble sur da konduktøren skrev ut billetten. For med reglementet i ryggen førte han opp et ombordtillegg på 40 kroner som straffegebyr for at jeg ikke hadde kjøpt billett på forhånd. Men den selvsamme konduktør ville skjønt at hvis jeg skulle gjort det, ville jeg måtte vente en time på neste tog. Og ikke noe er så surt som nesten å rekke et tog. Det måtte da være å bli ilagt straffegebyr fordi man umulig kunne rekke å kjøpe billett.

Litt større fleksibilitet burde NSB-personalet ha råd til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat