Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Dårlig gjort, Gunnar A. Gundersen

Publisert: 16.aug.2017 13:27
Oppdatert: 16.aug.2017 13:27

Nå skiter Gunnar A. Gundersen i eget reir. Stortingsrepresentant for Høyre de 12 siste årene. Da skulle en tro at han ville opptre mer lojalt når han sier han er en grunnleggende Høyre-mann.

Hvordan kan han, midt under valgkampen, gå ut og si at han ikke vet om han vil stemme på Høyre? Utrolig. Tenk å falle sitt eget parti i ryggen på denne måten. Og dette bare på grunn av ulvesaken. Snakk om å være navlebeskuende. Han understreker gang på gang at han ikke vil framstå som en sutrende taper etter nominasjonen i Hedmark Høyre. Det er jo nettopp det han nå gjør.

Slik det nå fremstår, lever han i sin egen verden i grensefylket Hedmark uten å tenke på at han er valgt inn på Stortinget for å ivareta Norges interesser. Bjørnson hadde et godt uttrykk for slik:

Skitt i Norge leve Toten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke