16. sep
 
Dårlig informasjon fra Eidsiva

Publisert: 21.mar.2018 15:58
Oppdatert: 21.mar.2018 16:02

19. mars hadde Stange kommune og Eidsiva informasjonsmøte om bredbånd i Stange Vestbygd. Møtet var dårlig annonsert. Det ble vist informasjon med videokanon på veggen. Bildene og skrifta var så små at bare de aller fremste kunne lese tekst. Det ble brukt ord og uttrykk som jeg tror veldig mange ikke forsto.

Vi fikk mye informasjon og det er ikke godt å huske alt. Hvorfor kunne ikke Eidsiva laget en skikkelig skreven informasjon som i detalj redegjorde for dette og som ble utdelt etter møtet (vi fikk bestillingsskjema og abonnementsvilkår). Dette informasjonsskrivet kunne de som ikke var tilstede, men som ønsket det, lastet det ned fra nettet eller fått det tilsendt etter henvendelse til Eidsiva. Det som en finner på nettet hos Eidsiva er generelle vilkår og ikke nok for nye abonnenter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke