16. sep
 
Dårlig informasjon i Løten
Folkemøtet om kommunereformen.

Publisert: 11.mar.2016 04:00
Oppdatert: 11.mar.2016 10:26

Dette var for dårlig. Jeg tenker på informasjonen og annonseringen om folkemøtet angående kommunereformen på Løten ungdomsskole 8. mars. Ja vel, det kom etthundre, det kunne sannsynligvis kommet det dobbelte. Jeg må si at jeg er meget skuffet over både politikerne og administrasjonen

i Løten kommune etter dette. Alle de andre kommunene rundt oss har satt inn store annonser i lokalavisene og oppdatert med innrykk i blant annet HA-tavla.

I Løten derimot, stod en liten notis i HA tirsdag, 8. mars. Ikke en eneste opplysning om klokkeslett om møtestart. Jeg har heller ikke sett noe oppslag og info i butikker eller andre lokaler i sentrum.

En kan spekulere i om dette var en bevisst handling, for å unngå brysomme spørsmål og innspill fra uvitende og kunnskapsløse innbyggere, som enkelte politikere har omtalt sine sambygdinger som, i forhold til meninger og innspill foran en eventuell demokratisk folkeavstemning.

Neste gang det er folkemøte om samme tema, forventer jeg et annet regime i forhold til annonsering, i en så viktig sak. Det er slett ikke alle som har tilgang til kommunens nettsider.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke