23. okt
 
Dårlig ledelse, sutrekopper og egoister

Publisert: 18.okt.2016 15:24
Oppdatert: 18.okt.2016 15:45

Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen er i konflikt etter sykkel VM i Doah. Alexander beskylder Edvald for ikke å ha hjulpet under opptrekket.

Dette føyer seg inn i tidligere hendelser når syklister fra flere lag skal samarbeide på landslaget. De har ingen ting å klage over i sånn henseende. Den ene er ikke bedre enn den andre. Jeg husker VM der vår største syklist gjennom tidende Thor Hushovd deltok for siste gang. Thor var en av to kapteiner. Han punkterte og ingen av disse stoppet for å dra han opp igjen til feltet til tross for at han var den eneste norske som kunne vinne VM. Thor jamret og bar seg overhodet ikke.

Jeg er enig med Thor at landslagsledelsen må gå for en leder. Store sykkelnasjoner som b.l a. Tyskland har bare en leder. Jeg husker også det siste store rittet Thor var med på Artic Rease i Norge. Dette løpet så vi alle på som en hyllest til vår aller største syklist og gentleman. Thor ledet og hadde gjort mye arbeid selv. Alexander hang for det meste i dragsuget til andre. Men på oppløpssiden spurtet han forbi Thor og vant knepent.

Da bør vi ikke snakke om en som har fortjent hjelp. Her bør vi se på historien for både utøvere og ledelse.

Kurt Arvesen sier at landslagssjef Stig Kristiansen har gjort en god jobb i ettertid. Han kalte inn partene til «oppvaskmøte» Det skulle bare mangle! Han har etter min mening ikke lært noe som helst av tidligere generaltabber. En lite besluttsom ledelse bør skjerpe seg eller skiftes ut.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke