hacklink
17. sep
Ungdommens kommunestyre i Ringsaker
 
Dårlig luft, dårlig arbeid, hvem tar ansvar?
Ungdomsskolene i Ringsaker.

Publisert: 03.feb.2016 04:00
Oppdatert: 03.feb.2016 10:34

Dette er en ærlig sak, luften på ungdomskoler i Ringsaker oppleves som veldig dårlig. Skolemiljøet er det ikke noe problem med, men vi mangler brikker i det store puslespillet vårt.

Resultatet av det vi mener mangler, er hoder som ikke fungerer. Elever blir rastløse, ukonsentrerte og lager mer lyd enn nødvendig - noe som igjen skaper mye uro og ødelegger undervisningen. Vi opplever stadig at elever går hjem med vondt i hodet og blir mer sliten av en dag på skolebenken, enn å løpe en maraton. Dette vil vi ta tak i.

Lærere, kommunen, foresatte og ikke minst vi elever, ønsker å prestere og få gode resultater. Vi har mål vi vil nå og som vi investerer mye tid i, men føler at dårlig luft på skolen svekker oss i å nå målene. Det er jo på skolen vi tilbringer mesteparten av tiden vår. Vi ser på dårlig lufteanlegg som en av de manglende brikkene. Puslespillet vårt kunne vært fullført, om dette kunne vært opplyst og informert – for da vil det bli gjort noe med.

Det sies at ungdom er fremtiden og utdanning er viktig.Om det virkelig er sånn det skal være, må det prioriteres annerledes! Vi vil sette et spørsmålstegn ved pengebruk og økonomi, og spørre oss; hvem tar ansvaret? Det er ikke vår byrde å bære. Noe burde virkelig bli gjort snarest.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke