Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Dårlige nyheter er ikke falske

Publisert: 02.mai.2017 16:57
Oppdatert: 02.mai.2017 16:57

Det er uvisst når det blir dobbeltspor til Hamar og Lillehammer. I forslaget til ny Nasjonal transportplan har Mjøsbyene rykket bakover i køen. Dette er dårlige nyheter, men de er ikke falske.

Det er heller ikke de øvrige innlegg som jernbaneaksjonen vår bringer til torgs på nettstedet dobbeltsporsnarest.no. Alle innleggene våre faktasjekkes og godkjennes av dem som intervjues. Men vi er de første til å beklage at debatten etter innleggene både har vært usaklig og hatsk.

Og ja, vi har måttet slette en del innlegg, blant annet et innlegg der Trond Kjernli sammenlignet Jernbaneverket (Bane NOR) sine metoder med nazistenes behandling av jødene under krigen. Hans påstander i HA 29. april er dessverre i samme kategori; grove og grunnløse, og burde derfor aldri kommet på trykk.

Vår aksjon har styremedlemmer og støttespillere fra de fleste partiene, LO og næringsliv inkludert 16 ordførere langs linja. Undertegnede er leder for aksjonen og redaktør for nettstedet. Fra start besluttet vi å avvikle aksjonen etter Stortingets behandling av Nasjonal transportplan, det vil si 19. juni.

Det Kjernli sier om å grave seg ned ble for øvrig strøket som fjellvettregel i 2016, og erstattet med en ny som lyder «Spar på kreftene og søk ly om nødvendig.» – Og det kan nok trengs, for mer dobbeltspor på Dovrebanen kan bli en langdryg kamp.

Leder i styret for «Dobbeltspor snarest»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke