Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Dårlige veger i Øvre Vang

0
Publisert: 14.jul.2016 04:00
Oppdatert: 14.jul.2016 04:00

Undertegnede blir kraftig provosert av Klomstads svar på kritikken fra Tor Andre Johnsen. Trafikksikkerhet handler om mer enn fartsdumper. I Øvre Vang er vegnettet så dårlig at det er stor fare forbundet med ferdsel med sykkel/bil Hullene i vegen er så store at slalåmkjøring med bil/sykkel er en ny sport. Dette er neppe god trafikksikkerhet. Klomstad og hans kollegaer i vegvesenet gjentar jo til det kjedsommelige at man må kjøre etter forholdene. I Øvre Vang er nok beina det tryggeste framkomstmiddelet.(Hvis man ikke møter en slalåmkjører i bil).Vi som bor langs Øståsvegen ble lovet asfalt for 3 år siden. Den ble dessverre feilsendt til en veg lenger vest i kommunen. Når man tydeligvis ikke har penger til vedlikehold, bør man i det minste skilte med naturlige fartsdumper. Det skjer jo at det forviller seg fremmede trafikanter i Øståsvegen, og disse kjenner ikke til de farlige hullene. Som nevnt innledningsvis består trafikksikkerhet av flere elementer. Klomstad som sikkert har kontakter oppover i systemet, bør jobbe for en kraftig straffeskjerpelse for ulovlig mobilbruk. Det ville hjelpe mye på sikkerheten langs veiene hvis tastetrollene ble fjernet i korte eller aller helst lange perioder.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke