Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Kandidat: Dag Lutnæs.Foto: Trude Ånnevik
 
Dag Lutnæs en veldig god kandidat

Publisert: 24.mai.2018 15:16
Oppdatert: 24.mai.2018 16:07

Dag Lutnæs er en veldig god kandidat for en slik pris. Han er et veldig aktivt medlem av Prestruds venner, han gjør mye godt fysisk arbeid. De gangene det skal være en tilstelning i Atrimummet her, er det mye arbeid å tilrettelegge med stoler og bord, og Dag er da veldig aktiv ved å passe på at alle tilhørere får en bra sitteplass. Når arangemanget er over er det en stor jobb å rydde alt på plass igjen. De gangene her er krokveld, er Dag en ivrig medhjelper. Når 60 gjester ønsker å delta i en hyggelig krokveld, kan det bli en vanskelig kabal å finne plass til alle. Når hagen atriummen settes i stand etter vinteren, er det en stor jobb å vaske alle stoler og bord. Da står han Dag hardt på og gjør en stor jobb. Dette blir da gratisarbeid for kommunen. Dag Lutnæs er en veldig sosial herre som så gjerne gir.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke