15. sep
 
Dalengs verdensbilde
Hamar-økonomien.

Publisert: 10.feb.2016 04:00
Oppdatert: 10.feb.2016 09:10

Jeg ser Anders Daleng Haukedal gjør nye forsøk på å forklare at jorda er flat. Denne gangen vil han «bevise» at Anette Trettebergstuen snakket sant når hun på årsmøtet i Hamar Ap uttalte om Hamar-valget: Det første vi fikk «var en økning i politikerlønningene»

Det blir med forsøket for Haukedal. Sannheten er at politikerlønningene ikke er økt med ei eneste krone.

Totalbeløpet som er satt av til å lønne den politiske ledelsen i Hamar er heller ikke økt. (Til sammen to årsverk). Det var det samme i forrige periode.

På grunn av rotet rundt Stein Frøysangs CV ble det riktignok ikke noe av hans avtalte konsulentstilling, men pengene til stillingen ble like fullt disponert av politisk ledelse.

Jeg er ikke den nærmeste til å gi råd til Hamar Arbeiderparti. Men enkelte oppslag i lokalpressen den siste uka tyder på at partiet nå kanskje bør snakke mer om egen politikk. Og ha litt mindre fokus på å rakke ned på andre.

Det samme vil nok tjene Daleng Haukedal også. Som listekandidat for Hamar Ap satset han på at aggressiv nedrakking av andre skulle sikre en plass i kommunestyret. Valgresultatet kan vanskelig tolkes som at taktikken slo an hos egne velgere, for å si det forsiktig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke