16. sep
 
Daniel Bjørnemyrs skivebom
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 16.sep.2015 04:00
Oppdatert: 16.sep.2015 09:15

Det er interessant at Daniel Bjørnemyr setter seg selv i bås med dem som mener at det er kvalmende å ha andre politiske meninger, og aksepterer den meningsterroren. Personlig mener jeg at nettopp det er kvalmende, og at media stiller seg i front i denne mobbekulturen, med å henge ut mennesker for sine meninger.

Når Bjørnemyr mener at Tor Andre Johnsen og undertegnede stigmatiserer, og tar alle under en kam, så er det den totale skivebom. Så vidt jeg har registrert, så har aldri Johnsen eller meg selv, noen gang vist noe hat mot utlendinger, av annen hudfarge, rase, kultur, religion eller språk.

Faktum er at Johnsen selv er og har vært en globetrotter, som har fartet verden rundt, både igjennom utdannelse og jobb. Han har igjennom ekteskap med personer fra utlandet, som også er av en annen, kultur, språk, og så vidt vites av slavisk avstamming. Riktignok er de av samme hudfarge.

Selv har jeg jobbet, bodd, spist, sovet og levd hele mitt voksene liv sammen med utlendinger, av en annen rase, hudfarge religion og språk. Jeg er faktisk gift med en utlending, av en annen rase, hudfarge, religion og språk. I mitt hjem er det daglig flere person av overnevnte, enn av etniske nordmenn. Så her er forsøket på å plassere rasistkortet, et bomskudd.

Det Johnsen, og også undertegnede, hevder og påpeker er at i asyl- og innvandringsbølgen, som i seg selv er tragisk, følger det mye kriminalitet og at mange av dem er lokket hit av «honningkrukka», kall det gjerne «Gold Diggers». Derfor mener vi at en restriktiv innvandring og asylpolitikk, er nødvendig, for å stanse kriminelle elementer adgang til riket.

Ingen av oss, så vidt vites, mener at vi ikke skal hjelpe, men at det beste er å hjelpe i nærområdene, hvor man da kan hjelpe flere for de samme pengene.

Samtidig sparer vi da landet for flere kriminelle, som alle rede nå er overrepresentert i norske fengsler. De fleste av disse menneskene har en kultur, som er foreldet i Norge, som det florerer av voldtekter, knivstikking, ran og religiøs rasisme.

Nå kjenner ikke jeg Bjørnemyrs bakgrunn, men om han måtte ønske det, så er mitt hjem åpent, for en kopp kaffe sammen med meg og «mine utlendinger», som trolig etter hvert vil åpne for at et litt videre perspektiv på at alt er ikke slik som HA forsøker å framstille oss i meningsterrorens navn.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke