Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
FLYKTNINGER: Mennesker på vandring mot byen Roszke i Ungarn etter å ha passert grensa fra Serbia.
FOTO: Marko Djurica, Reuters
 
De er ikke flyktninger
«Integrere», sier politikerne. «Flyktningene», sier politikerne. Menneskehordene som nå velter nordover i Europa, er ikke flyktninger. De er migranter.

Publisert: 09.sep.2015 04:00
Oppdatert: 09.sep.2015 11:32

Er du flyktning, flykter du fra noe i frykt for ditt liv, eller fra forfølgelse på grunn av tro, politikk, organisasjonstilhørighet. Men fra det øyeblikk gummibåtene med sine menneskelaster skurer land i Europa, er de ikke lenger flyktninger.

Da er de i sikkerhet og behøver ikke frykte for sine liv, eller forfølgelse. Når de da drar videre nordover, er de migranter a la carte, på jakt etter et bedre liv, enten i form av jobb, eller generøse statlige velferdsytelser i sine favorittland. Migrasjon er ingen rettighet og gir normalt ikke krav på beskyttelse. Men ingenting er som kjent normalt lenger.

Les også: Krigsflyktninger og lykkejegere. 

«Integrere», sier politikerne, og mener alt og ingenting. Leksikalt betyr «integrere» å «innlemme, innpasse i en helhet».

De fleste migrantene som nå kommer, er muslimer. De har med seg «nissen på lasset», det vil si den religionen og den kulturen som har ført dem opp i uføret de vil bort fra. Det fører i sin tur til at muslimene vanskelig lar seg integrere, innpasses i vår helhet. Ingen europeiske land har hittil klart å integrere den muslimske befolkningen.

Erfaringene er de samme i London, Paris, Stockholm og andre storbyer, der det store gross av muslimene ønsker å være. Det dannes muslimske parallellsamfunn, til dels med sine egne lover og regler, innvandrerghettoer der fattigdom, kriminalitet, vold og undertrykkelse dominerer. Oslo er godt på veg i samme retning.

Vi baserer våre samfunn på demokrati og ytringsfrihet og en rekke sekulære frihetsverdier.

Muslimene baserer sine samfunn på den arkaiske Profeten sin og på religiøse påbud og forbud. Når vår ytringsfrihet kolliderer med Profeten deres, viser erfaringen at Profeten vinner.

Resultatene er allerede tydelige. Taket for ytringsfriheten har blitt senket for å tekkes muslimene. Selvsensur av frykt for konsekvensene er utbredt. Debattmøter må ha væpnet politivakt. Det var neppe dette Arbeiderpartiet og SV så for seg da de startet det multikulturelle halleluja-koret for alvor for 10 år siden.

De synes likevel det er så stas at de vil ha mye mer av det samme, godt assistert av Venstre og KrF. De vil importere mer ulikhet, mer fattigdom, mer arbeidsledighet, selv om vår egen norske arbeidsledighet er galopperende.

Spenningene i samfunnet vårt vil øke. Men når vi bare gir muslimene nok halalmat, tillater nok hat-predikende moskeer og føyer dem i kjønnsdelt gym og svømmeopplæring på skolen, så skal nok dette gå bra.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke