Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
De gode tjenere

0
Publisert: 04.aug.2015 04:00
Oppdatert: 04.aug.2015 06:58

Det føles uforståelig at lokale Høyre-politikere og ordførerkandidater kynisk bruker lokalisering av sjukehus som agn i kommunevalgkampen. Valgstemmer synes å telle mer enn å arbeide for å få et best mulig helsetilbud i regionen for alle innbyggere, nord og sør, øst og vest. Det kjennes ikke som de er folkets gode tjenere som burde gå foran og påvirke bestemmende organer til å ta avgjørelser som på sikt, er til gagn for folket som bor i fylkene. En forventer bedre lederskap av de som skal peke ut retningen av framtidig utvikling i området vi bor i. Småguttkrangling om hvem som skal få det største kakestykket, passer bedre i barnehagen enn på den politiske arena.

Nå i denne sommermåneden har jeg vært så heldig, uheldig, å komme i kontakt med de virkelig gode tjenere i norsk helsevesen, takket være min uhelbredelige tro på at jeg fremdeles har alle mine ungdommelige sanser i behold. - At jeg ser og reagerer like bra som jeg gjorde da jeg var 17 år. - Sånn var det ikke. Jeg styrte ikke min sykkel like bra som før og endte på legevakt i Mandal, sjukehus i Kristiansand og på Ullevål i Oslo. Jeg nevner dette i en tid da avisene overstrømmes av kritikk mot ansatte og sjukehus .

PÅ alle plan: portører, hjelpesøstre og sykesøstre, leger og avdelingsleger, spesialister, kirurger, og ikke minst, fastlegen i Moelv, har utvist en enestående service og ekspertise – vennlig, høflig, tålmodig. -En stab av tjenende engler som fortjener bare ros. Dette til tross for at de ytre vilkår for det arbeide de skulle utføre, slett ikke var de beste.

La meg uttrykke håp om at de løsninger en komme fram til i regionen vår, ikke vil være preget av den nærsynte, egoistiske, lokalpatriotiske, urealistiske debatten vi til nå har sett i avisene. Det fortjener framtidige pasienter og ikke minst de fremragende dyktige ansatte.

Jeg ønsker «Folkeaksjonen», med Leif Peder Østmo i spissen, lykke til.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke