hacklink
18. sep
 
De unge må sendes tilbake

0
Publisert: 24.okt.2015 04:00
Oppdatert: 24.okt.2015 04:00

Av de millioner flyktninger som nå strømmer mot Europa er 70-80 prosent unge menn. De reiser fra sine familier, eldre, barna og kvinnene . Hva blir situasjonen for de store mengder sårbare mennesker som sitter igjen i flyktningeleirene?

De unge og ressurssterke som kommer til oss vartes opp, og vel og bra er det, men det koster flesk. Hva med sine familier de unge har forlatt i leirene? FN melder om at de har alt for lite penger til å dekke det mest nødvendige til dem. Familiene har mistet mennene som skulle være deres beste hjelpere. De er i Europa, hos oss. Kostnaden for hver flyktning vi tar inn til landet er tretti ganger større enn kostnaden ved å hjelpe dem i nærområdene. Pengene flyter i mengder til de mest ressurssterke flyktninger som er kommet til oss. FN mangler store beløp til flyktningeleirene i nærområdene i Midt-Østen.

De unge som er flyktet må sendes tilbake med en gang for å hjelpe sine egne og i neste omgang være med i byggingen av et nytt og bedre samfunn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke