Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
De uønskede gjestene

Publisert: 05.des.2017 15:46
Oppdatert: 05.des.2017 15:47

Etter de siste års mange islamistiske terrorangrep har undertegnede stadig kjent en økende motvilje til å være tilstede i store offentlige forsamlinger. Myndighetene oppfordrer oss til å leve livene våre som før.

Når selv et kjøpesenter på Hamar sikres med betongklosser, eller koranklosser som det ofte kalles i Danmark, forteller det oss at noe er fundamentalt galt.

Under julegrantenninga på Stortorget ble en stor lastebil brukt som sperring mot det HA omtaler som uønskede gjester. Julen er definitivt ikke hva den en gang var når myndighetene ser seg nødt til å sikre en uskyldig seanse som julegrantenning.

Mange politikere prater om Det nye Vi. Samtidig ser våre byer ut som om de er under beleiring.

Det gir definitivt et inntrykk av at Det nye Vi er langt mer splittet og splittende enn mange politikere offentlig gir utrykk for.

Hvor er vi på vei?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke