15. sep
 
Dem og oss

0
Publisert: 27.okt.2015 04:00
Oppdatert: 27.okt.2015 04:00

Dette er overskriften i et innlegg i HA 13. oktober, hvor Ronald Bradal omtaler Tormod Johansen og Knut Hagebergs frykt for innvandring av fremmede til Norge. Nå tror ikke jeg at denne frykten er helt ubegrunnet, selv om de fleste som kommer hit har fredelige hensikter. For de som følger litt med, er det ikke vanskelig å oppdage negative hendelser i kjølvannet av denne flyktningestrømmen.

Det bør også nevnes at ifølge PST (Dagbladet) er 1.000 syrere plukket ut av FN som kvoteflyktninger til Norge, og at 5-10 av disse er islamske terrorister.

Når vi vet at unge innvandrere drar utenlands for å slutte seg til terrororganisasjoner, må en forstå at det er enklere for disse å slutte seg til slike grupper her til lands.

Og om det er rett som det sto i Drammens tidende for noen år siden, så har FNs tidligere generalsekretær uttalt at- i de kommende 10 år skal 180 millioner mennesker fra andre verdensdeler fylle opp Europa, den minste verdensdelen. I så fall er denne folkevandringen planlagt, og gir en enda større grunn til å frykte. Og hvilken hensikt har FN med å plukke ut islamske terrorister for så å sende dem til Norge?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke