Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Demokrati i hverdagen

Publisert: 19.okt.2018 11:58
Oppdatert: 19.okt.2018 12:24

Dette er et slagord Arbeiderpartiet har brukt i mange år. Etter min mening, et veldig fint og godt slagord. Men vi må mene det vi sier.

Etter nominasjonsprosessen i Løten Ap, sitter jeg med en følelse av at demokratiet ikke er brukt. Her leser jeg i HA at Løten Østre Arbeiderlag, ikke har hatt listeforslaget oppe til behandling på noe medlemsmøte.

Hvorfor skal ikke medlemmene i laget få si sin mening? Her etterlyser jeg demokratiet.

Det snakkes om ukultur. Der tror jeg noen hver bør gå i seg selv. Den finner vi lett, i den prosessen der Bente Elin er satt ned fra førsteplass og til en sjetteplass.

Har dere tenkt gjennom all den erfaring og kompetanse hun har etter mange år? Og tydeligvis er kompetanse og erfaring noe som trengs i Løten Ap.

Jeg ser nominasjonskomiteen uttaler at ingen har krav på en topplass på lista. Men hvor er demokratiet i Løten Ap når hun ikke engang får en kumulert plass?

Og hvorfor være redde for åpne demokratiske prosesser, hvis ingen har krav på topplassene?

Dette her har ikke Løten Ap råd til. Finn igjen demokratiet i hverdagen!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke