15. sep
 
Demokratiet og islam

Publisert: 25.sep.2017 15:34
Oppdatert: 25.sep.2017 15:42

Like før det tyske valg ble det 21. september offentligjort en undersøkelse fra EU om islamske/muslimske innvandreres syn på vårt europeiske demokrati (ABC-nyheter). Svaret var at de har mer tillit til vårt demokrati enn den øvrige befolkning. Muslimene ble ellers fremstilt som fredelige, og med den konklusjon at muslimer er godt integrert i våre samfunn. Dette er jo for godt til å være sant, og det er det da heller ikke. Det er falske nyheter (fake news). Hva gjør man ikke foran et valg for å tekkes makten (Merkel).

Samtidig fikk jeg i hende en fersk svensk politirapport som forteller hva de har å stri med av svært mange islamske(muslimske) parallelsamfunn i Sverige. Der prøver politiet å få slike samfunn under kontroll men uten å lykkes. Parallelle islamske samfunnsstrukturer vokser i antall, terskelen til å bruke vold er blitt lavere. Volden blir stadig mer brutal og mer spontan. Rapporten er dyster lesning.

Så kommer en norsk nyhet om våre muslimers lovlydighet til våre ekteskapslover. Vår ambassade i Pakistan melder om norskpakistanske menn som har koner både i Norge og Pakistan. Barna norskpakistanere har med sine koner i Pakistan har rett på norsk pass og statsborgerskap.

Somaliske islamske menn i Norge gjør det samme som norskpakistanske menn. Stadig flere kvinner opplever at mannen tar kone nummer to og tre- uten egentlig å bryte norsk lov. Slike menn blir som avlsokser. Med en fremtidig solid økning i barnetrygd og andre goder kan slike menn leve herrens glade dager på det snurrebassen kaster av seg. Kvinnene er å betrakte som kveg i mennenes islamske paradis.

Sannheten er at muslimer (islam) tar seg til rette gjennom frekkhet, trusler og terror i alle våre demokratier. Vår snillisme med islam vil på sikt skape et råttent demokrati og liten respekt for den lovlydighet vi har vært vant til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke