Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Den forunderlige kommunismen

Publisert: 28.mai.2019 15:41
Oppdatert: 28.mai.2019 15:51

Einar Lang-Ree viser i HA 25. mai, hvor vanskelig det kan være å se, når han tror at kommunisme-trollet sprakk for 30 år siden. «Menneskeheten er gløggere enn noensinne»? spør Lang-Ree, og mener med det at kommunismen ikke kan gjenoppstå.

Kommunismen har eksistert uten stopp siden Marx/Engels. Den blir så lenge det er undertrykkelse og fattigdom i verden. Det er det, om du ser deg om i verden eller bare utenfor stuedøra, mer enn nok av i dag. Maoistiske grupper finnes over alt, de går i spissen for opprørene mot imperialisme og kapitalisme som er verdens folks fiende.

Som Lang-Ree skriver var det på 1900-tallet mennesket fikk føle hva kommunisme var. Lenin, Stalin, Mao tok livet av millioner. Borgerskapets propaganda har de prøvd å holde vedlike i alle år. Folket skal tro at kommunisme er en vederstyggelighet: tvang og mord. Krig fører til store menneskelige tragedier. Hvor mange millioner mennesker har blitt slaktet under dagens regimer? Kapitalismen/imperialismen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke