Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Den lange valgkampen
Nå er vi offisielt igang, den lange valgkampen! Nå skal vi som politikere og politisk interesserte bruke av vår fritid og mange av våre krefter for saker vi brenner for.

Publisert: 30.aug.2016 04:00
Oppdatert: 30.aug.2016 09:16

I mitt tilfelle er det klima og miljø. Det finnes veldig mange viktige politiske tema, men uten at vi takler utfordringene med klima og miljø, vil de andre behovene i samfunnet komme litt lenger nede på prioriteringslista. Derfor mener jeg det er viktig at vi tverrpolitisk går sammen og tar de riktige valgene fremover. Kutt i forbruk er ikke synonymt med kutt i velstand, som alt for mange politiske partier mener.

Nå har Miljøpartiet De Grønne lagt ut sitt nye arbeidsprogram for 2017- 2021. Vel og merke et utkast. Nå blir det en programdugnad i hele landet med de forskjellige fylkeslag og lokallag frem til slutten av oktober når vårt nye stortingsprogram skal vedtas.

Så hvordan kommer vi i Hedmark MDG til å delta på programdugnaden. Jo vi har invitert alle våre lokallag til å ta fatt på programdugnaden med å ta for seg et tema som lokallaget brenner for, og inviterer alle medlemmer til å finne bedre forslag, formulering eller uttalelse om programmet. Dette gjør at alle medlemmer får en mulighet til å delta i prosessen, og det er jo selvsagt mulighet til å sende inn forlag selv som enkeltmedlem hvis noen ønsker dette også.

Så når hvert tema er behandlet av de forskjellige lokallagene, vil forandringer og uttalelser bli sendt til fylkeslaget, og Hedmark MDG inviterer til medlemsmøte før fristen i slutten av oktober går ut. På dette møtet skal vi fra nord og sør, øst og vest i fylket samles for en felles uttalelse om arbeidsprogrammet vårt. Det skal da til slutt resultere i vårt nye Stortingsprogram for 2017- 2021.

Så i mellomtiden får vi glede oss til hvilken Stortingsliste nominasjonskomiteen vår vil foreslå. De har begynt intervju runder og mange er spente på hvem som kommer på topp, og så blir det nominasjonsmøtet i november. Neste år har De Grønne store muligheten til å få inn en, om ikke flere på stortinget fra Hedmark.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke