Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Den mest sentrale byen i Innlandet

Publisert: 12.mar.2019 14:59
Oppdatert: 13.mar.2019 08:54

Endelig har Moelv befestet sin stilling som knutepunktet midt i Innlandet. Nå når beslutningen er tatt om at hovedsykehuset i Innlandet skal ligge enten ved vestre eller østre brufot, vil Moelv bli sykehusbyen åkke som. Grensa i Mjøsa som ingen har sett, men som har vært viktig for mange, eksisterer ikke lenger.

Vi er nå nærmest offentlig erklært som den mest sentrale byen i Innlandet. Og det forplikter! Forpliktelser som kommunen og fylkeskommunen må ta på alvor. Jeg har stort håp og tro på disse forvaltningsorganene vil ivareta dette på en klok og god måte. Ringsaker kommune vil presentere sine planer for Moskogen i løpet av våren og noen har også tatt til orde for en ny områdeplan for stasjonsbyen. Næringstomter må erverves og stasjonsbyen må få et løft.

Dette er liflige toner i den tilstundende våren når sevja atter stiger etter en tung og mørk vinter. Dette kaller på glede og optimisme. Og nå forventes at stasjonsbyen blir vertskap for flere kommunale arrangementer og også får gleden av å være den sjølskrevne møteplassen når Innlandets byråkrater og folkevalgte skal samles for å enes om viktige saker for å bringe Innlandet framover.

Nå skal det tas tak for Moelv. Endelig er det vår tur. Nå må vi vise oss som verdige verter slik at vi støtter opp om tiltakene som kommer. Fra å ha vært en smule duknakket, er det nå absolutt grunn til å rette ryggen og se framover med smil om munn. Lykke til!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke