16. sep
 
Den tyvaktige skjæra

Publisert: 27.jun.2019 14:09
Oppdatert: 27.jun.2019 14:09

I en annonse i lokalavisene med bilde av en skjære, vil Eidsiva Energi overbevise om at vi bør beholde selskapet som lokal strømleverandør, selv etter at de har fusjonert med Hafslund E-Co.

Vi blir anbefalt å gjøre som skjæra på tunet og ta det med ro.

Skjæra har til alle tider blitt forbundet med tyvaktighet, og det er der Eidsiva har plassert seg nå. Da Eidsiva fikk status som aksjeselskap, og ikke minst nå med sammenslåingen med Hafslund, er hovedformålet å tjene penger.

Fastavgiften, som er altfor høy, men som vi ikke kommer utenom for å ha strømmen på veggen, er vanskelig å gjøre noe med.

Men vi kan heldigvis kjøpe strømmen fra energiverk som driver på en mer redelig måte, uten å spekulere i vindkraft som ødelegger landet og produserer strøm som kommer andre land til gode.

Heldigvis har vi gode naboer som Stange Energi, som ikke har blitt med i dragsuget til Eidsiva og driver på en tradisjonell måte til glede for abonnentene. Der er det verdt å plassere betalingen for strømforbruket.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke