hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Den viktigste takken

0
Publisert: 14.jul.2016 04:00
Oppdatert: 14.jul.2016 06:59

– En ting er sikkert, sa jeg. Denne tårepersa her kan ikke hente siste dagen i barnehagen. Det må samboeren min gjøre. Planen var å slentre innom som en tøffing utpå høsten, henge over gjerdet og si takk i en bisetning.

Men det ble selvsagt ikke slik. Man får tørke så mange tårer man orker og legge stoltheten til side, for takken man skal gi til de fantastiske og omsorgsfulle barnehageansatte er viktig. Kjempeviktig. Faktisk den viktigste takken jeg har gitt.

Så tusen takk for omsorgen. For smilene. For latteren. For kjærligheten til barna våre. For hjerterommet dere lagde for akkurat våre barn. For den gode tiden der tar dere. For iveren etter å fortelle hva våre barn hadde fylt dagen med. For at dere skrev ned morsomme ting de små sa. For at dere ringte da jeg var halvveis til jobben med klump i halsen og våte øyne fordi poden hylte da jeg dro.

– Det går fint med han nå, sa dere. Dere så at dette var dagen da denne mammaen trenger en telefon fra oss.

Takk for at dere passer på at alle barna har en venn å leke med. For at de føler seg velkommen opp på fanget deres. For at dere gir dem, og oss, et smil å starte dagen med. For tryggheten jeg føler etter å ha levert det viktigste jeg har til dere. For at dere har tørre truser og sokker å ta på dem, da vi glemmer skift. For at dere ikke fikk oss til å føle oss som dårlige foreldre selv om vi aldri klarte å sette ny strikk på gummibuksa. For den uendelige tålmodigheten. For alle de gangene dere ga oss gode råd. For praten i garderoben på ettermiddagen. For mottakelsen på morran. For ballasten, kunnskapen og utviklingen dere har bidratt så enormt til.

Tusen takk for innsatsen til de ansatte i Blåveisen barnehage på Hamar og alle andre barnehager. Sammen har vi formet disse herlige barna.

Takk!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke