17. sep
 
Den virkelige agendaen?

Publisert: 10.apr.2018 13:04
Oppdatert: 10.apr.2018 13:12

Hva er den virkelige agendaen for å utsette utbyggingen av Intercity?

Det er ikke innhentet anbud på de strekningene det gjelder, derfor vet en ikke kostnadsnivået. Det blir bare synsing, men det er det nok heller ikke og uansett så får en ikke vite, da dette nok er et politisk spill eller politisk koklimonke. En bestilt og tilrettelagt rapport fra departementet.

Hvordan kan en uttale seg over at en vil spare penger, når en ikke vet hva de aktuelle strekningene vil koste uten anbud, og en vet heller ikke hva de samme strekningene vil koste om 2-3 år.

Er det tatt med i disse vurderingene, lønns- og kostnadsjusteringer anleggsbransjen vil måtte kalkulere med hvert år og som vil påvirke et anbud?

Hvordan kan en påstå at det vil bli billigere å vente noen år, da alle kostnader stiger hvert år?

Har noe blitt billigere av å vente noen år? Hva mener BaneNor og Jernbanedirektoratet de vil spare på å utsette denne utbyggingen 2-3 år?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke