Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
FLYKTNINGER: Syrere på vandring mot nord.FOTO: Yannis Behrakis, Reuters
 
Dere kan jo gå tilbake til Norge
I mange år nå har Frp, feilaktig kalt fremskrittspartiet, gått under betegnelsen mørkeblått på den politiske fargeskalaen.

0
Publisert: 14.sep.2015 04:00
Oppdatert: 14.sep.2015 10:26

MENINGER

Denne fargen har de sminket på seg, for under finner vi brunfargen. Sminken er i ferd med å renne av og kynismen er svært synlig.

Siv Jensen står på valgstand og oppfordrer kommunene til ikke å gi tak over hodet til flyktninger, Carl I. Hagens siste krampetrekning er at det private næringsliv gir hjelp for å fremheve seg sjøl. Chistian Tybring-Gjedde sier at det vi ser på TV er propaganda, pluss mye mer det ikke er plass til her.

For en del år tilbake var det mange frp medlemmer som sto fram offentlig og forfektet nazistisk tankegods. For at partiet skulle bli tatt seriøst og ha sjanse til å bli hørt på Stortinget ble disse «urokråkene» ekskludert. Det var et smart trekk. Så langt som jeg har klart å lese meg til i disse dager er det ingen som fronter Frp som kan/vil hjelpe i den humaniære krisa vi alle er vitne til.Tvert i mot - topper i Frp sier: Ikke hjelp!

Frp beskriver seg selv som «et liberalistisk folkeparti som bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssyn og humanistiske verdier». Jfr Wikipedia. De som topper/stemmer/ sympatiserer med dette partiet vet neppe hvilke grunnverdier de bygde på da partiet ble startet opp. Dere er tvertimot et hån mot kristne livssyn og humanistiske verdier som partiet sier er grunnpilarer i ideologien.

La meg ta et eksmpel fra 2. verdenskrig her i Stange. Russiske krigsfanger på flukt fra nazismens terror ble hjulpet med mat, drikke og klær av gode medmenneskelige stangesokninger. Sambygdinger som bekjente seg til nazismens (fascisme + rasisme) ideer anga disse flotte menneskene og følgen ble at mange av dem ble arrestert, torturert og drept.

Vi ser igjen at nordmenn hjelper det de kan nå, med klær, mat og husrom til flyktninger fra Syria. Godt at slikt ikke blir straffet lengre i dette landet.

De av dere som sier og tenker - IKKE HJELP - bør skamme dere, ta opp historieboka og lese dere opp angående Norge gjennom tidene og sette dere inn i situasjoen som har vært i Syria de siste fire åra.

Jeg har et forslag: Som best jeg kan vil jeg arrangere en chartertur til Syria for inntil 8.000 Frp-medlemmer. Dere kan ta med tannbørsta deres. Om dere ikke liker dere i Syria kan dere gå tilbake til Norge. For dere som ikke vil gå -det trengs neppe mer en et Cessnafly ettersom Syria bombes i fillebiter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke