hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Derfor er det streik i Orona - fakta

Publisert: 15.jun.2018 10:35
Oppdatert: 15.jun.2018 11:37

Det er med stor undring jeg observerer hvordan oppegående mennesker kan sluke rått alle falske nyheter som publiseres fra Heismontørenes fagforening. For ikke å drukne saken i detaljer, ønsker jeg å komme med noen viktige fakta i saken.

Les også: Derfor er det streik i Orona

Orona driver ikke med ulovlig innleie. Vi tilfredsstiller kravene som stilles fra norske myndigheter. Vi driver ikke med sosial dumping eller noe annet ulovlig. Orona ønsker å tiltre avtalen om overenskomst. Hos riksmekleren ligger en signert avtale fra Orona sin side om å tiltre den gjeldende overenskomst fra 1. mai 2019. Det vil si den overenskomst som gjelder mellom partene NHO og LO fram til 15. mai 2020.

HMF mener at dette ikke er nok, og at Orona, som eneste heisbedrift i Norge, må signere på en egen overenskomst Del 4. Dette vil ikke Orona, fordi dette er saker som skal avklares lokalt mellom egen klubb og bedrift.

Det er over 50 familier som har sitt utkomme i Orona. Det å sverte og stemple vår bedrift så til de grader feilaktig, er en stor belastning for våre ansatte utover at de også opplever usikkerhet for fremtiden

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke