17. sep
 
Dessverre enig med Faldbakken

Publisert: 18.aug.2017 18:23
Oppdatert: 18.aug.2017 18:23

Jeg må dessverre si meg enig med Knut Faldbakken. Jeg kommer til å vurdere Høyre ved valget. Jeg har aldri stemt på det partiet og det står ikke for de verdier jeg legger til grunn for min stemmegivning, men hvor jernbanen skal gå i Hamar for fremtiden er så viktig at dette spørsmålet overskygger de andre ulikhetene mellom meg og Høyre.

Og tenk hvilke muligheter Hamar by vil få ved å velge Østre Alternativ. Vi får åpnet byen mot Mjøsa noe som er det viktigste, men vi kan få noen ringvirkninger som også kan komme til nytte for Hamar som by.

1. Nå hører vi at Jernbanemuseet trenger mer plass. Dersom vi får et østalternativ for jernbanen, vil vi fra Espern og et stykke nordover få veldig mange jernbanespor som ikke brukes, samt mye plass til å bygge haller for togene. Hva med å flytte hele museet dit? Da kommer museet mye nærmere sentrum, noe som vil ha positiv virkning i form av flere besøkende samt at dagens togstasjonen kan brukes som servicekontor mm. for museet. De gamle togskinnene kan da stoppe utenfor den flotte togstasjon vi har på Hamar og da blir resten av byen «jernbanefri»

2. Dersom jernbanemuseet flyttes vil dette ikke lenger trenge utvidelse der det ligger i dag og vi kan da få igjen Hamar Camping, som betyr at vi får flere overnattingsgjester og flere turister til å stoppe og ta i bruk byen.

Noe å tenke på?

Ingeberg

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke