Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Det å kappe hoder

Publisert: 12.jun.2018 15:52
Oppdatert: 12.jun.2018 15:55

Det går hardt for seg i politikken, det er noe alle som har fulgt med vet. Hamars ordfører uttaler seg om dette til HA, om forholdene i 1950-årene, da han var forholdsvis nyfødt. «Det å kappe hodet av folk som mener noe annet» er hans beskrivelse av hva etter hans mening politikerne bedrev på den tiden.

Men så glemmer han at hans BBL «kuttet hodet av» Odd Kirkeby, veteranen i Hamar-politikken, hadde vært. Men som ikke fikk innpass i BBL fra starten, tross sin merittliste. Antakelig den mest erfarne av alle på listen, som skulle lede BBL. Ville han blitt ansett for å være for «stor» av disse ferske på listen, disse uten politisk erfaring. Men kom fra bygda?

Odvar Nordli sa en gang jeg møtte ham: «Å drive med politikk er alltid interessant og morsomt, men jeg trives ikke når det oppstår uro og krangel internt i partiet». Misunnelse, strid om posisjoner, er kanskje likt i alle partier. Det er en del av politikernes hverdag? Mye avgjøres nok på kammerset, ellers ville mediene hatt enda mer å fortelle oss?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke