Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Abort: Spørsmål til nestlederOlaug Bollestad.Foto; Torstein Bøe, NTB scanpix
 
Det Bollestad må stå til regnskap for

Publisert: 20.nov.2018 15:29
Oppdatert: 20.nov.2018 15:37

Spørsmål til Olaug Bollestad KrF: Hva med livskvaliteten til barna? Er alle liv verdt å leve? – Jeg mener at vi ikke må diskriminere folk og si at de har et mindre verdig liv, kun fordi de ikke kan gjøre det samme som meg. Da er det bedre å tilrettelegge, for eksempel ved å tilby brukerstyrt personlig assistanse til de som trenger det.» (NRK nett)

Enten er hun totalt blottet for kjennskapen til hva denne regjeringen har gjort og gjør, som er mindre sannsynlig, eller så er hun så maktsjuk at hun har mista gangsynet helt. Høyre har alltid diskriminert mennesker fra første stund og partiets fødsel. Diskrimineringen av mennesker er det Bollestad og høyresida står for i politikken de gjennomfører. Det er alltid de som har det dårligst fra før som rammes. Det gjelder psykiatri med nedleggelse av senger, det gjelder inntekter hvor de fattigste rammes hardest når man regner barnetrygden inn i total inntekt for disse. Barn blir fattige når foreldrene eller mor er det. Det Bollestad gjør mot de minste av oss og de som har det dårligst er det hun må stå til regnskap for.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke