hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Det er da mye som er bra i Hamar

0
Publisert: 29.aug.2015 04:00
Oppdatert: 29.aug.2015 08:24

Når en leser debattsidene i HA daglig så får en inntrykk av at det er godt gjort å overleve ved å bo i denne byen. Det er feil å ha bygd det som er bygd, og det er feil og ikke bygge.

Det er klart at vi må ha dobbeltsporet jernbane, men den må bygges slik at den ikke sjenerer meg. Stortorget er ikke slik jeg hadde tenkt meg. Teater Innlandet har ikke de gjesteartister jeg har ønsker meg. Det bygges for lite sykehjemsplasser for eldre, det bør prioriteres lekeplasser og barnehager, synes noen. Andre syns tvert om. Jeg la den daglige turen fra brygga ut til Domkirkeodden her en dag. Det var en masse mennesker som koste seg veldig på stranda.

Jeg tror vi må bruke naturen i og rundt Hamar mye mer enn i dag. Vi må få barna til å bli glad i naturen. Ta de med ut på tur. Et gammelt ordspråk sier det er ikke det du sier barn dine fester seg ved, men det du gjør. Vi har store områder i Vangsåsen som vi burde tilbringe søndagene i, ikke ødelegg dagen med å handle i innelukket betongklosser.

Ikke mat barna dine med negative omtaler om alt og alle. Men ta fram det positive med å bo og leve dette landet og i denne regionen. Vi må gjøre hva vi kan for å bevare vårt levesett. Men når en oppsigelse av en fotballtrener skaper større overskrifter en at det er tusenvis av mennesker som setter livet til bare noen timers flyreise fra oss, kan en lure på hvor den norske folkesjela har tatt veien.

Ja det er helt klart at det er mange som har det bedre en deg, men du har det godt vil jeg påstå.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke