Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Det er godt å bo i Hedmark
Det er godt å bo på landet, og godt å bo i Hedmark. Jeg bor her helt frivillig og kunne ikke tenke meg å flytte.

Publisert: 15.aug.2017 22:50
Oppdatert: 15.aug.2017 22:57

Det er nå rekordhøyt investeringsnivå i landbruket, det er rekordhøye budsjett på samferdsel- nær en dobling fra rødgrønn regjering, kortere sykehuskøer, kortere soningskøer og 40 prosent mindre fravær i videregående skole etter innføring av fraværsgrensen.

Elektrifisering av Solørbanen har med dagens regjering endelig kommet inn i NTP. Høyre og Frp har flyttet flere jobber til distriktene og ut fra Oslo enn de rødgrønne, og enda flere utflyttinger er under planlegging. Kongsvinger har endelig fått sykehustilknytning til Akershus, etter mange års kamp- og mot Aps vilje, og E6 langs Mjøsa og forbi Hamar ferdigstilles nå raskere og fire milliarder billigere enn de rødgrønnes planer. De under 30 år har fått aktivitetsplikt for å motta ytelser fra Nav - og det fører til at flere kommer seg raskere tilbake til arbeidslivet.

Det har vært et stort fall i oljeprisen og oljeindustrien har kuttet arbeidsplasser over en lav sko. Likevel er ledigheten nå rekordlav, fordi regjeringens skattepolitikk for privat næringsliv stimulerer til at bedriftene ansetter flere. Skogbruket står sterkt i Hedmark, og her har regjeringen jobbet for gode rammevilkår for industrien, og for grunneierne har blant annet økt satsing på skogsbilveier, tømmervogntog med økt lengde og større akseltrykk, og oppheving av priskontroll på rene skogeiendommer vært etterlengtet.

Verden står ikke stille, det har den aldri gjort. Folkevandringer og migrasjonsbølger som vi har sett de siste årene er utfordringer som har kommet for å bli, og det norske oljeeventyret kommer ikke til å vare. For å holde velferden oppe må vi ha andre økonomiske bein å stå på, og vi må få alle som bor her til å delta og yte til fellesskapet. Dette og andre utfordringer må vi møte med rasjonell, realistisk og optimistisk politikk - og da stemmer jeg på Høyre.

Leder i Hedmark Høyre

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke