hacklink
18. sep
 
Det er ikke Mjøsparken som gir økt bosetting

Publisert: 06.des.2018 15:00
Oppdatert: 06.des.2018 15:08

lederplass i Hamar Arbeiderblad på torsdag kunne man lese at det tydeligvis er Mjøsparken som skal sørge for at folk flytter til Ringsaker i fremtiden.

Jeg tror ikke dette er tilfellet. Den siste tiden har vi lest om slitne eldrehjem og skoler som mangler godkjenningsstempel. Dette er åpenbart negativ reklame for Ringsaker kommune, og ingen Mjøspark kan rette opp i det. Folk er mer opptatt av hvordan mor har det på sykehjemmet, og hvordan barna har det på skolen enn at vi har et gigantisk parkområde i Mjøskanten. Mjøsa er en attraksjon i seg selv, og vi trenger ikke bruke millioner av kroner for at den skal være et trekkplaster.

Heldigvis er det et par partier i Ringsaker som ønsker å prioritere annerledes. Ved å kutte ned på prestisjeprosjekter, bruke mindre på administrasjon og kultur får man midler til å kutte i eiendomsskatten, øke vedlikeholdet av kommunale bygg og veier samt å innføre søskenmoderasjon mellom barnehage og SFO. En kommune med gode kommunale tjenester i hele kommunen og for folk i alle aldre er god reklame og gjør at folk ønsker å bosette seg.

Vi må fokusere på det viktigste først. At dette er veien vi ønsker å gå gjenspeiles i Ringsaklistas budsjettforslag, og det vil også være dette som ligger til grunn for videre arbeid med programmet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke