Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Det er ingen vits

Publisert: 18.mai.2017 23:33
Oppdatert: 18.mai.2017 23:47

Nye Veier skriver lesverdig i HA 16. mai at «om vi i Nye Veier hadde planlagt hele strekningen fra Kolomoen til Moelv på nytt, så ville vi foreslått å redusere antall kryss for å følge det nye regelverket og for å bygge mer samfunnsøkonomisk lønnsomt.» De kunne like gjerne ha skrevet i klartekst at de ikke ville ha planlagt E6-kryss på Bergshøgda. Fra Nydalskrysset til Bergshøgda er det tre kilometer. Fra Bergshøgda til Brumunddalskrysset er det snaut fem kilometer. På en strekning på snaut åtte kilometer er det således planlagt tre store veikryss.

Jordverninteressene har markert solid motstand mot å bygge veikryss på dyrket jord på Bergshøgda. Stenbekk Vel har på årsmøte 9. mai enstemmig vedtatt motstand mot E6-kryss på Bergshøgda. Stenbekk Vel representerer 17 husstander beliggende på Stenbekk på begge sider av Furnesvegen.

Er det ingen som vil ha E6-kryss på Bergshøgda? Hva er det da som driver prosessen med å bygge vegkrysset? Er det Ringsaker kommune? Det har da vel hendt før at reguleringsplaner har blitt endret?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke