15. sep
r
 
Det er klart for lysløyperenn i Åsmarka

Publisert: 21.feb.2017 23:12
Oppdatert: 21.feb.2017 23:42

Det er onsdag ettermiddag. Det er lys inne, glade barn og voksne kommer ned bakken. Inne går vaffelpressa på høygir, kaffen traktes. Inn døra strømmer det folk, akkurat i tide til å rekke påmeldingsfristen. I tidtakerrommet sjekkes utstyret - funker høyttaleren i dag? Frostrøyken henger over stadion, det er røde roser i kinna, små og store barn leker i snøen og latteren sitter løst. Små barn, store barn, ungdommer og voksne ser de nypreppa løypene lyse mot seg. Det er klart for lysløyperenn i Åsmarka.

Dette bildet er ikke unikt i Ringsaker. Det er flere bygder som har flotte arrangementer hver dag, basert på dugnad og innsatsviljen til mange voksne og ungdommer. Bredden, iveren, viljen og engasjementet er det som skaper levende bygder og levende lokalsamfunn over hele Ringsaker.

To byer, flere bygder, Mjøsa, fjellet - Ringsaker kommune har tilbud og muligheter for alle. Spennet er stort og for potensielle tilflyttere og turister, bør Ringsaker være både spennende og interessant for mange.

Over 33.000 innbyggere som hver dag på en eller annen måte bidrar inn i kommunen vår. Kommunen vår, vi, som sammen skal vise hvor stolte vi er av å bo i Ringsaker - med alt kommunen vår har å by på.

Sammen skal vi vise alle mulighetene som finnes, kultur, idrett, fritid, by, bygder, turmuligheter, arbeid - fra Mjøsa opp til fjellet.

Åsmarka med sitt lysløyperenn en liten brikke i store Ringsaker - men like viktig som alle andre steder i kommunen vår. Lysløyperenn basert på dugnad - sammen gjør vi Ringsaker til det kommunen vår er.

nestleder Ringsaker Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke