17. sep
 
Det er mer på den andre siden

Publisert: 14.des.2018 15:47
Oppdatert: 14.des.2018 15:47

På andre siden av en plassering av ny stasjon på alternativ øst ligger det vann og et naturreservat sier Olav Skipnes i HA 10. desember. Jeg vil minne om at på den siden ligger også Sandvika, Bekkelaget, Hjellum, Ridabu og Ingeberg. På yttersiden av alternativ vest befinner det seg mye vann og utsikt til Toten, Helgøya og Tingnes. Espernområdet vil få en flott plssering i forhold til begge alternativer.

Alternativ øst er godt plassert i forhold til det framtidige tyngdepunktet i regionen og vil ha best forutsetning for å etablere nødvendig infrastruktur for sykkel, buss og bil.

Byutvikling er riktignok en svært langsiktig prosess, men så er da også jernbane en helt grunnleggende og varig premiss for denne utviklingen i et perspektiv på mer enn hundre år.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke