Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Det er mye kjekk ungdom

Publisert: 16.aug.2018 15:09
Oppdatert: 16.aug.2018 15:15

Vi som bor i trygdeleilighetene på Prestrud er så heldige. Frivillige pensjonister kommer hit noen dager i uken og gjør i stand frokost for oss, til med smører brødskiver. For at disse pensjonistene skal få frihet midt på sommeren har vi i juni/juli i flere år nå hatt gleden av studenter fra videregående skoler. De har stilt opp for å holde frokosttilbudet gående. Det har blitt vanlig at to studenter har samarbeidet.

For å rekke å stille med ferdig dekket frokostbord i 9-10-tiden, har det vært nødvendig å begynne jobben i halv 8-tiden. Det er ganske tøft for ungdommer i 18-20 års alderen å stå opp klokken 07.00 for å rekke å utføre frivillighetsarbeid. Vi beboerne her har blitt veldig glad i disse unge menneskene.

Den siste dagen, fikk vi beboerne hvert sitt veldig hyggelige avskjedsbrev. Ja, så vennlige var de brevene, at blanke tårer presset seg frem i øyekroken da brevene ble lest. Jeg ønsker med dette å overbringe en stor takk til disse kjekke ungdommene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke