22. jun
 
Det er nå det gjelder

Publisert: 13.mar.2018 14:09
Oppdatert: 13.mar.2018 14:52

Respons på lederartikkelen 1.mars. Det er nå det gjelder. Fint å lese om at det fokuseres på det gode arbeidet som gjøres i idrettsbyen Hamar. Flott med stor framgang for både fotballen, ishockeyen og håndballen.

HAs lederkommentar 1. mars.

Jeg vil fokusere på håndballen og da Storhamar Håndball Elite spesielt. Her rettes en stor takk til sjefene Øystein Holtet, Arne Senstad og ikke minst alle jentene. Likeså er det all grunn til å rette fokus på alt det gode arbeidet som skjer for alle i Storhamar Håndball Bredde. Jeg iler til og tilføyer at det er viktig ikke å glemme alle de andre som bidrar både på leder-, trener- spillersida pluss alle de frivillige. «Sammen er vi gode» er et dekkende slagord og setter fokus på en god kultur.

Kaffegjengen vil rette en stor takk til alle som gir oss et helt fantastisk sted å være sammen, glede oss over idretten og alle de nye vennskapene som vokser fram.

Alle som kan og vil, er velkommen til å bli medlem i Storhamar Håndball Elite, komme på kamper og bli med på kaffetreff på tirsdager. Vi frivillige har det moro, bidrar der det trengs - og sist, men ikke minst - prøver å fremstå som gode hjelpere i sammen er vi sterke. Det gir masse glede.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.