Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Det er Småriseth som skyter pianisten
Er det noen som skyter pianisten (budbringeren) her så er det Rolf Småriseth.

Publisert: 27.jul.2017 12:01
Oppdatert: 27.jul.2017 12:08

Når jeg hevder at vi trolig er 20-30 år tilbake i tiden, så er det at utviklingen har stagnert. Jeg har aldri påstått at det var enklere den gang, men i vår dataverden har vi ikke fulgt med i tiden.

Etter å ha vært igjennom denne papirmølla trolig opp mot 30 ganger, tror jeg at jeg vet hva jeg snakker om. Hvor mange ganger har Rolf Småriseth vært gjennom denne papirmølla?

Vær så snill og ikke kom med noe slikt vås som at det skal være et sett med regler for meg, et annet for andre. Når du forsøker deg på slike ting, viser du at du bare ikke har peiling på hva dette dreier seg om. I vår dataverden er det visse ting man kan legge inn i systemet, og kun spørre om livssituasjonen har endret seg siden sist.

Småriseth har tydeligvis kun tatt en titt på UDI sin hjemmeside, det er faktisk ikke så enkelt.

Når jeg kommer på politistasjonen med min dokumentasjon, gidder de nesten ikke se på det før de finner fram stempelet. De kjenner meg igjen, etter mange turer og mang en hyggelig prat. Hvorfor? Jo nettopp for at som pensjonist er livssituasjonen temmelig stabil. Selve garantibeviset, invitasjonen og lønnen, eventuelt selvangivelse er en ting, men du glemmer bostedsbevis, underskrevet passkopier og relasjon til den inviterte, ekteskapsbevis eller dokumentert bekjentskap. Jeg kjenner flere som har fått avslag på grunn av manglende dokumentasjon. All denne dokumentasjon må medbringes til ambassade eller konsulat, med personlig frammøte for søkeren hvor vedkommende må skrive under egenerklæring med flybilletter tur/retur og forsikringsbevis, og betale 60 Euro for visumet i tillegg til reiseforsikring, og om det skulle forekomme en skrivefeil, blir søknaden avslått. Dette har faktisk skjedd meg, før jeg ble dreven i gamet.

Når Småriseth påstår at reglene er de samme som i Finland og Sverige for borgere utenfor EU/EØS eller Schengen som er det korrekte, så viser han igjen at han ikke har peiling. I bærsesongen går det fly med gjestearbeidere fra Bangkok til Sverige og Finland, noe som ikke tillates i Norge. Så når en journalist gjør et så dårlig forarbeid, bør han nok gå på gummisåler.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke