hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Det felles politiske krokodilletårer
Hva er krokodilletårer? Jo, det er slike tårer som Helga Pedersen (Ap), Knut Arild Hareide (KrF) og Rasmus Hansson (MDG) feller når de uten blygsel sier seg leie for at Sylvi Listhaug ikke ønsker å fortsette i politikken.

Publisert: 22.jul.2016 04:00
Oppdatert: 22.jul.2016 09:36

Unnskyld meg, men dette er vel det beste eksemplet på krokodilletårer i norsk politikk på mange år. Disse partiene, inkludert SV og Rødt med flere, har i flere måneder hogget løs med hvor farlig denne damen er for vårt land.

Her har vi endelig fått en minister som har ryggrad, og som på et samlet stortings befaling gjør en jobb som en stor del av oss føler er en riktig og fornuftig innstramming i vårt lands asyl- og flyktningpolitikk.

Jeg ser at Trine Skei Grande ikke har grått noen tårer enda, men det kommer nok. SV har vel ingen mening som vanlig, grunnet frykt for enda lavere partimålinger. Jeg håper på to prosent i 2017.

Alle i Norge som prøver å følge med i rikspolitikken husker vel så altfor godt hva som kunne skje når vi ser tilbake på sist vinter og strømmen av flyktninger over Storskog. Panikken hos alle partier viste med meget stor tydelighet at den naive og rause politikken som var ført tidligere ikke på noen måte var bærekraftig.

Nå var altså «rådyra gode». Her måtte handles. Hvem ville ta på seg å sitte i denne «uriasposten» og ordne opp etter flere tiår med noen velmenende; men så inderlig naive politikere. Sylvi tok jobben på strak arm og gjorde etter de flestes mening en kjempejobb.

Jeg har veldig mange med meg når jeg skriver: Du bør absolutt fortsette i jobben, men har full forståelse for det motsatte.

Det er bestandig en grense for hvor mye usaklig kritikk du orker å ta imot fra partimotstandere og en useriøs dagspresse.Her er vel VG snart verst, med Fridtjof Jacobsen (den skjulte Ap/SV-mannen) i spissen. Når barna dine vokser opp, tror jeg de i hvert fall slipper å høre at moren er et forferdelig menneske.

Du virker på meg som Sylvi Listhaug er et veldig godt og reflekterende menneske. Hvis hun skulle forsvinne fra politikken, er det verst for oss som kanskje fra 2017 skal slite med Jonas Gahr Støre i fire år. Med vingling fra det ene standpunkt til det andre. Tenk også det skremmende scenariet at Senterpartiet, KrF og Venstre skulle henge seg på. Da sier jeg bare: Stakkars oss og Norge.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke