Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Det går bra i Hamar

Publisert: 31.aug.2015 04:00
Oppdatert: 31.aug.2015 10:08

Av og til så kan det i valgkampens hete høres ut som om det er mye galt i Hamar, men Hamar er jo en så fin by å bo og leve i! Jeg opplever at vi hamarsinger er veldig stolte av byen vår. Investeringslysten fra næringslivet er høy. Velferdstjenestene er gode. Antall arbeidsplasser øker og antall innbyggere er høyeste tall noensinne.

Bio- og avlsmiljøet her i Hamar er verdensledende, vi er landsledende innen spillmiljøet og vi har sterke næringsklynger som tiltrekker seg oppmerksomhet fra hele landet. I Hamar skapes det nye ideer og legger til rette for fremtidige arbeidsplasser. Hamar har også fått tre attraktive priser i den siste kommunestyreperioden. Statens bymiljøpris i 2013, Skoleeierprisen «Ledelse av og i skoler» fra KS og Kunnskapsdepartementet i 2014, og i 2015 kom prisen «Årets musikkommune» tildelt fra Norges musikkråd. På Kommunebarometeret havnet vi nå på 8.plass på skole, 9.plass på kultur, 13. plass på NHOs Nærings NM og 36.plass på NHOs Kommune NM. Best i Innlandet på alle områder. Hamar går bra. Vi må ta med oss det også.

Og så har vi selvsagt fortsatt store ambisjoner for byen vår. Vi skal gripe de store mulighetene som ligger foran oss. Vi skal jobbe for at Hamar skal bli et enda bedre sted å bo og leve i.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke