hacklink
18. sep
 
Det handler om en helhet

Publisert: 21.feb.2018 13:19
Oppdatert: 21.feb.2018 13:57

Bygging av InterCity (IC) helt ut i alle bein handler om å binde landsdeler sammen. Det handler om å skape gode, stabile og grønnere alternativer for lange transporter av personer og gods i vårt langstrakte land. Inter-City utbyggingen representerer ryggraden i det framtidige jernbanenettet i Norge og kobler Vestlandet, Østlandet og Trøndelag tettere sammen, samtidig som Norge knyttes tettere til jernbanenettet i Sverige og videre til kontinentet. Stortinget har vedtatt en Nasjonal Transportplan hvor IC er prioritert. Det er avgjørende viktig at vi kan ha tillit til store nasjonale planer og at stortingsvedtak er til å stole på. Dette dreier seg ikke om enkelttraseer og tiltak for noen få kommuner – det handler om en helhetlig transportryggrad for en hel nasjon.

Fylkesråd for samferdsel og miljø Hedmark

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke