hacklink
17. sep
 
Det handler om jernbanens fremtid

0
Publisert: 06.jun.2015 04:00
Oppdatert: 06.jun.2015 08:27

I den siste tiden har en kunne lese brosjyrer fra LO-forbundene Norsk Lokomotivmannsforbund (NLF) og Norsk Jernbaneforbund (NJF) der de forteller hva de mener om regjeringens planlagte jernbanereform. Leder i Hamar Høyre, Jane Meyer, er selvfølgelig kjapp på avtrekkeren for at folk skal fokusere på at utdeling av flyers på tog og konduktører med buttons er ulovlig. Hvis en sak er så viktig at en går så langt at en «bryter loven» for å formidle bekymring, og spre engasjement hos de som bruker toget ,håper jeg også Jane Meyer kan sette deg inn i hvilke problemer den planlagte jernbanereformen av jernbanen vil skape for ansatte i Jernbaneverket, NSB, og ikke minst pendlere. For denne saken handler ikke om et par buttons og noen flyere. Den handler om jernbanens fremtid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke